Английски за деца – филиали в София

   Вече трета година развиваме успешно и с все по-голям устрем нашия езиков център в град София /ул.Витошка поляна 13/. Поради големият интерес, от тази учебна година, решихме да предлагаме езикови курсове и в помещението на нашия детски център в квартал Манстирски ливади /ул.Боянски водопад 101/. 

Целта ни е да популяризираме нашия специално адаптиран метод на обучение – „Inqiury Based learning – Обучение чрез проучване“ и да дадем възможност на колкото се може повече деца за качествено образование, което да ги провокира да мислят, учат и заедно с това да се забавляват.

Повече за нашите методи на обучение може да научите тук: 

http://www.ibl.bg/методи-на-обучение/

Повече за нашите предимства може да научите тук:

http://www.ibl.bg/нашите-предимства/

Желанието ни е да изградим едно специално място, в което децата да учат, да спортуват и да се развиват.

Нашите помещения разполагат със специално оборудвани стаи, разделени на кътове (за четене, за обучение, за музика и емоции, за изследване на света). Като добавка към академичната част в квартал Манастирски ливади предлагаме и  различни групови занимания /таекуондо, йога, рисуване върху текстил, музика за бебета и др./, където децата да изразходват своята енергия и да покажат артистичните си заложби.

Нашето годишно обучение започва на 01.10.2021 и завършва на 31.05.2022 г. Записванията вече започват. 

Вземете вашите отстъпки сега!

Може да научите повече за нашите нива тук:

http://www.ibl.bg/нашите-нива/

Нашите оферти може да намерите тук: 

https://ibl.bg/нашите-оферти/

При нас може да намерите

Филиал - Овча купел

Ние се намираме на тиха и спокойна уличка, с адрес „Витошка поляна“ 13, кв. Овча купел. В близост до нас има спирки на градския транспорт. Удобно е за паркиране. Срещу нас се намира ЧДГ „Цветен ден“.

Филиал - Манастирски ливади

Намираме се на комуникативно място в квартал Манастирски ливади, ул. Боянски водопад 101, в близост до ул. Тодор Каблешков. Близо до нас има спирки на градския транспорт.