Повече за детски център "Kids Spot"

Нашето ново начинание, откриването на детски център „Kids Spot“ е едно своеобразно разширяване на портфолиото от услуги, които предлага IBL English Academy. Мисията ни е да предоставим достъп на малки и големи до качествено образование, двигателни активности, както и досег с изкуство и музика, по един иновативен за България начин. Това, което се стремим да постигнем е да отворим нови хоризонти в академичния и духовния свят на най-важните членове от нашето общество – децата.

В нашия център за изучаване на езици в квартал Овча купел вече трета година работим с деца на различни възрасти, които изучават английски език по метода Inqiury Based learning – Обучение чрез проучване. Досегът, който имаме с тези малки изследователи ни вдъхнови да отворим детски център, в който те ще имат възможност да се докоснат до още нови и полезни за тях активности.

Идеята ни е да създадем място, където и бебета, и техните батковци и каки да могат да прекарват свободното си време в игри, спорт, песни, танци, рисуване и много други интересни занимания.

Портфолиото ни от услуги ще предлага рисуване за бебета на английски език, таекуондо, театрална школа, йога, народни танци, рисуване върху текстил и стъкло, логопед, психомоторика. Много от активностите ни ще бъдат комбинирани с нашият метод на обучение – Inquiry Based learning“„Обучение чрез проучване“. Ще има занимания на английски език и за най-малките деца от 0+ годинки.

Работим с утвърдени партньори, професионалисти в своите области като: Ансамбъл по народни танци: „Танци манци“, Театрална школа „ГлухАРТчета“, детска Академия „Цветен ден“ и още много други прекрасни учители и инструктори.

Екипът, който сме събрали е сбор от прекрасни педагози, спортисти и специалисти, които ще предложат разнообразни активности за всички интереси.

Много от активностите ще бъдат подходящи за мама и бебе, което ще предостави възможност за едно различно семейно преживяване. А що се отнася до родителите на по-големите, за тях предлагаме ароматно кафе и нещо вкусно за хапване в нашия Coffee кът.

Докато делничните дни са заети с различни активности, през уикендите в детски център „Kids Spot“ Ви предлагаме едно красиво и уютно място, където може да организирате незабравимо парти за Вашето дете.

Ще може да избирате от богато меню, различни тематични украси и голямо портфолио с активности. За децата ще се грижат аниматори, а на разположение ще са различни забавления като басейн с топки, детска кухня, магазин, театър и много други.

_Minimalist Line Art Origami Frog Kids Logo for Creative Studio (1)

Спортни активности

Кафе и нещо вкусно за родителите

Иновативни ART занимания

Организиране на детски партита

Адрес: София, ул. "Боянски водопад" 101 ; 0898 34 05 75 ; eacademyibl@gmail.com