Музика за малчугани

Деца от 6 месеца до 18 години

По време на музикалните занимания динамично се сменят няколко дейности, като пеене на песни, танци и музициране с детски ударни инструменти.Активностите оказват влияние върху слуховата и зрителната памет, фината и общата моторика, чувството за ритъм, пространствената ориентация, психомоторното развитие и имат терапевтичен ефект.

„Чудовищна работилница“ – едно незабравимо АРТ преживяване

Деца от 4 до 12 години

Здравейте, ние сме Бояна и Искра. Работим обучавайки и забавлявайки се с деца професионално от 8 години. С любов както към тях, така и към изкуството, решихме да се впуснем в приключението „Чудовищна работилница“. Ние предлагаме занимания подходящи както за малки деца, така и за по-големи. Развиваме фината моторика, творчеството, въображението и отношението към изкуството у децата, чрез рисуване върху стъкло, текстил и много други интересни арт изненади.

yellow-shape

Тренировки по източни бойни изкуства за малки нинджи

Деца от 3 до 6 години

Продължителността на заниманието ще е 40 минути. Тренировките ще се провеждат в понеделник и четвъртък под ръководството на Теодор Здравков и Теодор Георгиев. 

Тренировки по Олимпийско Таекуондо

Деца от 6 до 18 години

Тренировки по Олимпийско Таекуондо ще представят на децата един изключително популярен и интересен спорт, който има за цел да развие много положителни физически и личностни качества у децата. Тренировките са подходящи за деца от 6 до 18 г.