Активности

yellow-shape

Тренировки по източни бойни изкуства за малки нинджи

Деца от 3 до 6 години

Продължителността на заниманието ще е 40 минути. Тренировките ще се провеждат в понеделник и четвъртък под ръководството на Теодор Здравков и Теодор Георгиев. 

Тренировки по Олимпийско Таекуондо

Деца от 6 до 18 години

Тренировки по Олимпийско Таекуондо ще представят на децата един изключително популярен и интересен спорт, който има за цел да развие много положителни физически и личностни качества у децата. Тренировките са подходящи за деца от 6 до 18 г.

Йога за деца

Деца от 3 до 8 години

Продължителността на заниманието по йога е 40 минути. Курсът ще се провежда всяка сряда  за деца на възраст между 3 и 8 години без придружител.

Tapout за деца с Tapout Bulgaria

Деца от 2 до 18 години

Tapout е разработена от професионалния състезател и треньор по MMA, кондиционален треньор Майк Карпенко. Програмата се основава изцяло на упражнения със собствена тежест.

Куклено-театрална школа за деца „ГлухАРТчета“

Деца от 2 до 6 години

Театралната школа с ръководител Таня Гигова предлага интерактивни занимания по куклен театър.

Активностите ще се провеждат с деца от 2 до 6 години, в рамките на един час, два пъти в седмицата –в група от  5 до 8 деца.

„Чудовищна работилница“ – едно незабравимо АРТ преживяване

Деца от 4 до 12 години

Здравейте, ние сме Бояна и Искра. Работим обучавайки и забавлявайки се с деца професионално от 8 години. С любов както към тях, така и към изкуството, решихме да се впуснем в приключението „Чудовищна работилница“. Ние предлагаме занимания подходящи както за малки деца, така и за по-големи. Развиваме фината моторика, творчеството, въображението и отношението към изкуството у децата, чрез рисуване върху стъкло, текстил и много други интересни арт изненади.