Да изследваме лятото заедно

 

Лятното училище на английски език е подходящо за деца от 1-ви до 5-ти клас. Специално подбраните теми са съобразени с тяхното възрастово развитие и интереси. По време на програмата развиваме четирите езикови умения – четене, писане, говорене и слушане с разбиране. Поставяме фокус върху овладяване и усъвършенстване на тяхното вербално развитие: децата ще могат да представят  на кратко себе си, да говорят за любимите си книги, занимания, храни, животни и т.н.

Всеки ден от понеделник до петък от 8:30 до 12:30 провеждаме нашите занимания по английски език.

През цялото време провокираме критичното мислене на децата, като в основата на обучението е специално адаптираният от нас метод „Inquiry Based Learning“ – „Обучение чрез проучване“. Използвайки този подход въвличаме децата в определената тема и посредством подтикващи въпроси ги мотивираме да искат да научават все повече за това, което ги е впечатлило.

За нас най-важно е да изслушваме мнението на всяко дете, да се чувства спокойно, значимо и с лекота да се изразява на английски, прескачайки бариерата на притеснението и несигурността в собствените си умения.

Всяка седмица потапяме децата в различна  тема – Екология, Космос, Професии, Кино и още много! Поставяме важни въпроси – Какво има в космоса? Коя е най-важната, според децата професия? Как да бъдем приятели на /пазим планетата Земя? Как да заснемем филм?

А за да сме в час с новите технологии, децата ще имат възможност сами да правят проучвания на различни устройства, да правят снимки, да заснемат сцени и да представят своите проекти на нашите мултимедийни екрани.

  • Програмата ни започва на 06.06. 2022 г. и завършва 31.08.2022 г.
  • За записване до 20.05. може да се възползвате от 5% отстъпка
  • При записване за цял месец може да се възползвате от 11% отстъпка 
  • Може да се включите в началото на всяка седмица
  • Заниманията се провеждат от понеделник до петък 
  • 8:30 – 12:30 часа интензивно изучаване на английски 
  • Малки групи до 10 деца
  •  Специално организирани стаи разделени на кътове (кът за четене, кът за обучение, кът за музика и емоции и др.) 

Адрес: София, ул. "Боянски водопад" 101 ; 0898 34 05 75 ; eacademyibl@gmail.com