summer school 2022

Този модул е подходящ за деца от 1-ви до 5-и клас. Децата ще бъдат разделени в две групи: 

  • група 1: първи и втори клас, трети калс
  • група 2: четвърти и пети клас

Местата са ограничени! Групите ще бъдат с не повече от 10 деца. 

Лятното училище ще бъде с интензивно изучване на английски език. По време на програмата развиваме четирите езикови умения – четене, писане, говорене и слушане с разбиране. Поставяме фокус върху овладяване и усъвършенстване на тяхното вербално развитие: децата ще могат да представят  на кратко себе си, да говорят за любимите си книги, занимания, храни, животни и т.н. През цялото време провокираме критичното мислене на децата, като в основата на обучението е специално адаптираният от нас метод „Inquiry Based Learning“ – „Обучение чрез проучване“, посредством който въвличаме децата в определената тема и чрез подтикващи въпроси ги мотивираме да искат на научават все повече за това, което ги е впечатлило.

Ние, в IBL English Academy, знаем колко е важно разнообразието в детския ден, затова сме подготвили различни изненади на децата –  всяка седмица в програмата са заложени рисуване, танци, айкидо, часове по готварство и много игри на открито.

За да сме в час с новите технологии, децата ще имат възможност сами да правят проучвания на различни устройства, да правят снимки, да заснемат сцени и да използват нашата мултимедия.

creativity-doodle

Нашето предложение включва: 

arts-doodle

Всяка седмица потапяме децата в различен свят. 

Представяме ви примерен график на седмиците за месец юли:

Представяме ви примерен график на седмиците за месец август: