summer school 2024

Лятно училище с английски език!

Лятното училище е подходящо за деца от 1 -4 клас. Специално подбраните теми са съобразени с тяхното възрастово развитие и интереси. По време на програмата развиваме четирите езикови умения – четене, писане, говорене и слушане с разбиране. Ще решаваме математически задачи, ще четем, ще учи, английски език. Поставяме фокус върху овладяване и усъвършенстване на тяхното вербално развитие.

Ние, в IBL English Academy, знаем колко е важно разнообразието в детския ден, затова сме подготвили различни изненади на децата – всяка седмица в програмата са заложени рисуване, технологии и предприемачество, танци, спортни дейности, много игри на открито.

Английски език

Децата  ще могат да представят на кратко себе си, да говорят за любимите си книги, занимания, храни, животни и т.н. През цялото време провокираме критичното им мислене, като в основата на обучението е специално адаптираният от нас метод „Inquiry Based Learning“ – „Обучение чрез проучване“. Използвайки тази методология въвличаме децата в определената тема и посредством подтикващи въпроси ги мотивираме да искат да научават все повече за това, което ги е впечатлило.

Математика

Децата ще могат да четат и разбират текстовите задачи, да пишат съкратено условието на задачите по начин, който ще направи решаването им по-лесно. Ще работят с таблицата за умножение и деление и с геометрични фигури. Задачите ще бъдат съобразени с възрастта на всяко от децата.

Четене

Децата ще могат да четат, да разказват прочетеното пред други деца, да разсъждават върху прочетен текст и да изваждат ключови думи и моменти от прочетеното.

Нови умения и знания

Децата ще знаят какво е конфликт, ще познават емоциите, ще научат различни методи за решаване на проблеми. Играейки различни ситуационни игри ще разберат и на практика какво е конфликт и как може да бъде решен.

Местата са ограничени! Групите ще бъдат с не повече от 10 деца.

Нашето предложение включва:

Цена  на месец – 950 лв.
Цена  на седмица – 250 лв.
Цена за един ден – 65 лв.

 

До 25% отстъпка при ранно записване до 24.05.2024 г.:

 

  • 5% отстъпка “редовни клиенти “- за клиенти на IBL English Academy

  • 5% отстъпка за нови клиенти на IBL English Academy

  • 10% отстъпка за ранно записване – до 24.05.2024 г.

  • 5% при записване за два месеца

  • 5% отстъпка при записване на второ дете от домакинството /отстъпката е от общата сума на таксите за двете деца/

*В цената се включват всички материали и пособия

*В цената НЕ е включена храната

Примерна програма на лятното училище

Всяка седмица потапяме децата в различен свят. 

Примерен седмичен график

Примерен дневен график