Модул 2 – 01.08.-31.08

Първи модул на нашето лятно училище започва на 01.08.2021 и е до 31.08.2021

Този модул е подходящ за деца от 1-ви до 4-и клас. Децата ще бъдат разделени в две групи: 

  • група 1: първи и втори клас
  • група 2: трети клас и четвърти

Местата са ограничени! Групите ще бъдат с не повече от 10 деца.  

Лятното училище ще бъде с интензивно изучване на английски език. По време на програмата развиваме четирите езикови умения – четене, писане, говорене и слушане с разбиране. Поставяме фокус върху овладяване и усъвършенстване на тяхното вербално развитие: децата ще могат да представят  на кратко себе си, да говорят за любимите си книги, занимания, храни, животни и т.н. През цялото време провокираме критичното мислене на децата, като в основата на обучението е специално адаптираният от нас метод „Inquiry Based Learning“ – „Обучение чрез проучване“, посредством който въвличаме децата в определената тема и чрез подтикващи въпроси ги мотивираме да искат на научават все повече за това, което ги е впечатлило.

Ние, в IBL English Academy, знаем колко е важно разнообразието в детския ден, затова сме подготвили различни изненади на децата –  всяка седмица в програмата са заложени рисуване, танци, айкидо, часове по готварство и много игри на открито.

За да сме в час с новите технологии, децата ще имат възможност сами да правят проучвания на различни устройства, да правят снимки, да заснемат сцени и да използват нашата мултимедия.

creativity-doodle

Нашето предложение включва: 

arts-doodle

Всяка седмица потапяме децата в различен свят. През юли ще разгледаме теми като: