Нашият екип

Христина Керемидски - академичен директор и преподавател по английски език

Вярвам, че това, което се случва през ранните години, е от решаващо значение за развитието на всяко дете.  За мен е важно децата да знаят, че тяхното мнение е значимо, а любопитството, което имат и въпросите, които задават вълнуват  учителя. В моя професионален опит винаги съм се стремяла да насърчавам критичното мислене и да имам специално отношение към всяко дете.  Вложила съм много любов в това да адаптирам метода Inquiry-based learning (Обучение чрез проучване/изследване ), с цел да предоставя възможност на малките изследователи за едно, различно, забавно и качествено обучение.  Професионална квалификация: Бакалавър – Начална педагогика в Софийски Университет “Св. Климент Охридски“. Магистър – Психология на развитието - Нов Български Университет Опит: Учител по английски в езиков център. От пет години е част от екипа на Англо-американско училище София. Посещавала е различни семинари и курсове свързани с детско, развитие, повишаване качеството на образование и методи на обучение на чужд език.  

Елина Кръстева - рисуване на английски език

Аз съм Елина и се занимавам с преподаване на английски и рисуване от около 2 години. Завършила съм Националната художествена академия, специалност „Мода“. Пред последната година от следването си започнах да преподавам за пръв път и тогава открих колко благодатна всъщност може да е учителската професия. Хората казват, че за да преподаваш нещо трябва всъщност много добре да разбираш материята му – ако не можеш да го обясниш, така че да го разбере и малко дете, значи не го разбираш достатъчно добре. Това те стимулира сам да се замислиш отново колко добре познаваш това, което преподаваш. Но всъщност за мен е голямо удоволствие да измислям начини, по които да обяснявам по-трудна материя на хора с по-малко опит или знания. А децата са една амалгама от въображение и любопитство, която смело се захваща със задачи без да се спират от липсата на опит, страха от провал и всякакви други пречки, които възрастните си създаваме. Техният свят ни помага да разберем по-добре нашия – да видим нещата през тяхната гледна точка е умение, което сме изгубили по пътя на съзряването си, но то може да ни накара да видим света по по-различен начин и да си дадем сметка за неща, за които дори не мислим.

Теодор Здравков - треньор по Олимпийско Таекуондо

Теодор Здравков е на 19г., практикува таекуондо от 14 години има придобита Техническа степен - черен колан, 3-ти Дан. Теодор е Петкратен държавен шампион, трикратен сребърен медалист от европейски първенства, двукратен балкански шампион, многократен златен медалист от световни турнири от най-висок клас в олимпийско таекуондо. Притежава над 60 отличия от български и международни първенства. Студент в Национална Спортна Академия “Васил Левски”. От 2016г. до сега е титулярен състезател на Българския национален отбор по олимпийско таекуондо. От 2019г. е треньор в таекуондо клуб “Викинг”.

Теодор Георгиев - треньор по Олимпийско Таекуондо

Теодор Георгиев 29г. е на, практикува таекуондо от 23 години. Дългогодишен републикански шампион и национален състезател на България. Многократен медалист от международни турнири с най-висок клас в олимпийското таекуондо, вицеевропейски шампион и балкански шампион. Национален селекционер и треньор на Българския национален отбор от 2018г Треньор от 2015г в клуб “Гладиатор”. Завършил магистратура в Национална Спортна Академия “Васил Левски” , със специалност треньор по таекуондо.

Таня Гигова - детска театрална школа "ГлухАРТчета"

Завършила съм НАТФИЗ "Кр. Сарафов", специалност "Актьорство за куклен театър" и СУ "Кл. Охридски", специалност "Начална Училищна Педагогика" Работя в Драматично-кукления театър в Пазарджик, от 2004г. Заедно със съмишленици създадохме сдружение "ГлухАРТчета", през 2015г. Оттогава ръководя и детската Куклено-театрална школа към сдружението. Провеждам и приложни работилнички с деца и възрастни. Работила съм по няколко образователни проекти в различни софийски училища. Играя и в частни театрални проекти.

Искра и Бояна - "Чудовищна работилница"

Здравейте, ние сме Бояна и Искра. Работим обучавайки и забавлявайки се с деца професионално от 8 години. С любов както към тях, така и към изкуството, решихме да се впуснем в приключението "Чудовищна работилница". Ние предлагаме занимания подходящи както за малки деца, така и за по-големи. Насочени сме към това да развиваме фината моторика, творчеството, въображението и отношението към изкуството у децата. Чрез разновидности в техниките стъклопис, рисуване върху текстил, изготвяне на шаблон и контурене те ще добият усет за естетика и цветоусещане.

MAGIKA - слайм работилничка

Нашата мисия е да вдъхновяваме децата чрез науката, разпалвайки въображението и креативността им. Ето защо, епикът ни се състои от професионалисти с над 9-годишен опит, които правят възможно случването на МЕЧТАНИЯ рожден ден на Вашето дете! В основата на нашите програми са иновативни и забавни научни демонстрации, подходящи за деца над 4-годишна възраст.

Йога за деца с Еми

Емилия Димитрова е нашата преподавателка по йога. Тя завършва курс R. Y . E ( Research on yoga in Education ), курс за обучение „Йога за деца” към Българската Йога Федерация и Rainbow Kids Yoga – yoga for kids and family teachers training course. Йога за деца е практика, която дарява децата със спокоен и уравновесен ум, здрави, енергични и гъвкави тела. Тя учи на отговорност и дисциплина към себе си и околните. Йога за деца е специално разработена програма от забавни образователни игри, упражнения и дихателни практики, насочена към деца от различни възрасти и с различни възможности. Йога за деца е интерактивен процес, в който децата научават позите под формата на игра.

Tap out за деца

Георги Йорданов-51 г. Занимавам се със спорт от дете. Бивш съдя по лека атлетика. Висшист, представляващ марката Тапаут за България. Водил тренировки в Атлетик, и No Gravity, както и клубове на федерацията. Работил индивидуално с много спортисти относно тренировки по издръжливост и кондиция.