Христина Керемидски - академичен директор и преподавател по английски език

Вярвам, че това, което се случва през ранните години, е от решаващо значение за развитието на всяко дете.  За мен е важно децата да знаят, че тяхното мнение е значимо, а любопитството, което имат и въпросите, които задават вълнуват  учителя. В моя професионален опит винаги съм се стремяла да насърчавам критичното мислене и да имам специално отношение към всяко дете.  Вложила съм много любов в това да адаптирам метода Inquiry-based learning (Обучение чрез проучване/изследване ), с цел да предоставя възможност на малките изследователи за едно, различно, забавно и качествено обучение.  Професионална квалификация: Бакалавър – Начална педагогика в Софийски Университет “Св. Климент Охридски“. Магистър – Психология на развитието - Нов Български Университет Опит: Учител по английски в езиков център. От пет години е част от екипа на Англо-американско училище София. Посещавала е различни семинари и курсове свързани с детско, развитие, повишаване качеството на образование и методи на обучение на чужд език.  

Кристиян Керемидски - директор маркетинг и реклама

Аз съм специалист с богат опит в IT сектора, медиите и рекламата. Преди четири години реших да насоча всичките си умения затова да развием IBL English Academy като един успешен продукт, който да носи добавена стойност в образованието на децата.

Марияна Янева - директор филиал

Дългогодишен преподавател по испански език в град София, а впоследствие заместник директор в частна гимназия в София. Обичам Испания, обичам испанският език, фактори, които ме преведоха по различни пътища и обогатиха моят светоглед за езика. Преводач съм на приказки за малки и големи деца. Преподавател с жар в сърцето, който предавам на децата.

Даниела Кондаклиева - преподавател

Завършила съм Гимназия с преподаване на чужди езици с първи език- английски. Професионална квалификация : Магистър по икономика (специалност Финанси). В момента надграждам квалификацията си в магистърска програма "Английски език и методика". Посещавала съм различни допълнителни курсове по английски език. Като родител високо ценя ползите от изучаването на чужд език в ранна възраст, което влияе положително върху цялостното развитие на децата. Важно е у детето да се формира позитивно отношение към ученето. Ще се стремя към това, като използвам цялата си подготовка, опит, търпение и разбиране.