Христина Керемидски - академичен директор и преподавател по английски език

Вярвам, че това, което се случва през ранните години, е от решаващо значение за развитието на всяко дете.  За мен е важно децата да знаят, че тяхното мнение е значимо, а любопитството, което имат и въпросите, които задават вълнуват  учителя. В моя професионален опит винаги съм се стремяла да насърчавам критичното мислене и да имам специално отношение към всяко дете.  Вложила съм много любов в това да адаптирам метода Inquiry-based learning (Обучение чрез проучване/изследване ), с цел да предоставя възможност на малките изследователи за едно, различно, забавно и качествено обучение.  Професионална квалификация: Бакалавър – Начална педагогика в Софийски Университет “Св. Климент Охридски“. Магистър – Психология на развитието - Нов Български Университет Опит: Учител по английски в езиков център. От пет години е част от екипа на Англо-американско училище София. Посещавала е различни семинари и курсове свързани с детско, развитие, повишаване качеството на образование и методи на обучение на чужд език.  

Кристиян Керемидски - директор маркетинг и реклама

Аз съм специалист с богат опит в IT сектора, медиите и рекламата. Преди четири години реших да насоча всичките си умения затова да развием IBL English Academy като един успешен продукт, който да носи добавена стойност в образованието на децата.

Марияна Янева - директор филиал

Дългогодишен преподавател по испански език в град София, а впоследствие заместник директор в частна гимназия в София. Обичам Испания, обичам испанският език, фактори, които ме преведоха по различни пътища и обогатиха моят светоглед за езика. Преводач съм на приказки за малки и големи деца. Преподавател с жар в сърцето, който предавам на децата.

Славея Шукова - преподавател по английски език

Здравейте, аз съм мис Славея! Скоро завършвам Английска филология в Софийския университет “Св. Климент Охридски“. Допълнително към специалността ми изучавам и профил „Учител“, в който има фокус над педагогически предмети. От много време имам желание да се занимавам с деца, да им помагам и заедно да откриваме отговори на хилядите им въпроси. Смятам, че най-трайните и качествени знания се формират, когато децата са максимално включени в процеса и дори не осъзнават, че чрез игри, дискусии и презентации, те всъщност учат. Това е и моята цел – да предизвикам интереса им и неосъзнато да трупат така важните за тях знания по английски.