Научете повече за нашето "Училище" за деца от
3 до 6 години

„Училище“ за малките деца е най-новият ни проект, създаден с много любов и изцяло ориентиран към нуждите на децата и съобразен с тяхната възрастова особеност и характерна индивидуалност. За нас, на първо място е детето да се чувства спокойно, сигурно и защитено, защото знаем, че само така, то ще бъде отворено да изследва света около себе си, да научава нови неща и да придобива полезни умения.

Децата имат нужда да общуват по между си, да изграждат социална увереност, да създават позитивни връзки, да разбират какво е приятелство, да се приучват към ред и търпение.

Това не е просто почасова занималня, която ще приюти детето ви за няколко часа, а истинско училище, в което децата ще се забавляват и ще общуват по между си, под наблюдението на обучени специалисти, които с охота ще създават различни стратегии за работа с децата, когато е необходимо. Нашата основна цел е да създаваме нови и трайни умения у децата, така че те да бъдат подготвени за училището на живота.

Максимален брой деца – 10

IMG-9600

📲За повече информация може да се свържете с нас на тел: 

0898 340 575 или имейл: eacademyibl@gmail.com

Ето и нашата учебна програма:

08:00 – 08:15 – събиране на децата в групата – децата идват закусили

08:15 – 08:40 – сутрешен кръг – събираме се и споделяме как се чувстват децата, поставят се други социални теми, свързани с тяхното емоционално развитие – семейство, приятели, животни, свят и отношението ни към тях. Децата се провокират да търсят сами отговори и да изграждат свое мнение за това кое е правилно и кое не – кое отношение е позитивно и кое не.

08:40 – 09:40 – Направи своя избор за свободна игра – активности по станции с предварително зададени теми/art&craft ролеви игри, строене с магнитни, дървени блокчета или лего /. Детето отбелязва в кой обособен кръг ще играе и отговаря за неговото почистване, преди да се премести на друга станция.

09:40 – 10:00 – закуска – плод/кутия от вкъщи

10:00 – 10:30 – време за приказка – децата развиват умения за слушане на истории в кръг, дискутират основните моменти и изкарват поуки, научават се как да изказват пред публика и как да чакат уважително, докато дойде техния ред.

10:30 – 11:00 – reflection /art&craft занимание или ролева игра свързана с историята

11:00 – 12:00 – свободна игра

*2 пъти в седмицата – английски език – 9:10-9:40