Визия и мисия

Day Care

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur aur ridiculus mus.

Education

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur aur ridiculus mus.

International

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur aur ridiculus mus.

За нас

Във втори клас господин Барта каза: -Нарисувайте нещо. Все едно какво. Оставих листа си бял. Учителят дойде до чина ми, а лицето ми заби като тамтам, когато той докосна главата ми с голямата си ръка и рече благо: -Сняг! Колко е чист, бял и красив!

Неизвестен автор

(„Пилешка супа за душата“ Дж. Канфийлд, М. Хансен)

Ние сме мотивирани млади хора, които обичат работата си – да прекарват време с децата, да общуват с тях, да ги провокират да си задават сами въпроси и да ги мотивират да търсят отговорите за тях. За нас обучението, възпитанието и приятелското отношение вървят ръка за ръка. Ние вярваме, че всяко дете има потенциал, който се нуждае от поощряваща индивидуалното развитие атмосфера. Една от основните ни цели е да изградим умения у детето, с които да разгръща своята инициативност и самостоятелност, когато е необходимо да взима само решения.

Позовавайки се на метода – Активно обучение (Inquiry based learning), ние целим не просто децата да усвоят чужд език, но да си изработят стратегии за справяне с различни задачи от всяко естество. Държим те да изпълняват зададените активности, но още по-важно е за тях, да знаят защо го правят.

За да изградим успешни и позитивни личности е нужно да работим в екип с вас – мили родители. Да очертаем заедно рамките на нашите изисквания, да посрещнем индивидуалните нужди на всяко дете и да придадем позитивен тон на целия процес на обучение. А когато не сте сигурни как да подходите, ние сме насреща – нали сме един екип!

IBL English Academy е точното място за вашето дете, където ще се чувства сигурно и щастливо в света на английския език. Ние използваме метода на активното обучение (IBL – Inquiry based learning) и така насърчаваме децата да мислят абстрактно, критично и сами да достигат до отговорите.

Позовавайки се на метода – Активно обучение (Inquiry based learning), ние целим не просто децата да усвоят чужд език, но да си изработят стратегии за справяне с различни задачи от всяко естество

We offer a High Quality Blend of Co-Curricular Activities, Sports and Academics.

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Etiam ultricies nisi vel augue.