0
Uncategorized

Продължаваме да растем и да се разширяване, на 30.05 на улица Боянски водопад 101 се проведе откриването на детски център „Звездички“. Заедно с много малки и големи приятели играхме и за забавлявахме с музика, спорт и изкуство.

Нашето ново начинание, откриването на детски център е едно своеобразно разширяване на портфолиото от услуги, които предлага IBL English Academy.

Мисията ни е да предоставим достъп на малки и големи до качествено образование, двигателни активности, както и досег с изкуство и музика, по един иновативен за България начин. Това, което се стремим да постигнем е да отворим нови хоризонти в академичния и духовния свят на най-важните членове от нашето общество – децата.

Нашето ново място се казва „Звездички“ и се намира на ул. Боянски водопад 101

В центърът за изучаване на езици в квартал Овча купел вече трета година работим с деца на различни възрасти, които изучават английски език по метода Inqury Based learning – Обучение чрез проучване. Досегът, който имаме с тези малки изследователи ни вдъхнови да отворим детски център, в който те ще имат възможност да се докоснат до още нови и полезни за тях активности.

Идеята ни е да създадем място, където и бебета, и техните батковци и каки да могат да прекарват свободното си време в игри, спорт, песни, танци, рисуване и много други интересни занимания.

Портфолиото ни от услуги ще предлага рисуване за бебета на английски език, таекуондо, театрална школа, йога, модерни и народни танци, рисуване върху текстил и стъкло, логопед, психомоторика. Много от активностите ни ще бъдат комбинирани с нашият метод на обучение – Inqury Based learning – Обучение чрез проучване. Ще има занимания на английски език и за най-малките деца от 0+ годинки.

Работим с утвърдени партньори, професионалисти в своите области като: Ансамбъл по народни танци: „Танци манци“, Театрална школа „ГлухАРТчета“, детска Академия „Цветен ден“ и още много други прекрасни учители и инструктори.

Екипът, който сме събрали е сбор от прекрасни педагози, спортисти и специалисти, които ще предложат разнообразни активности за всички интереси.

Много от активностите ще бъдат подходящи за мама и бебе, което ще предостави възможност за едно различно семейно преживяване. А що се отнася до родителите на по-големите, за тях предлагаме ароматно кафе и нещо вкусно за хапване в нашия Coffee кът.

Всички наши занимания ще бъдат от понеделник до петък – преди обед за по-малките и следобед за по-големите.

Докато делничните дни са заети с различни активности, през уикендите Ви предлагаме едно красиво и уютно място, където може да организирате незабравимо парти за Вашето дете. Ще може да избирате от богато меню, различни тематични украси и голямо портфолио с активности. За децата ще се грижат аниматори, а на разположение ще са различни забавления като басейн с топки, детска кухня, магазин, театър и много други.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *