0
Academy, Team

    Мисловните карти са мощни графични техники за визуализиране на процеса на мислене. 💡 Те отключват потенциала на мозъка, подпомагат създаването на идеи и нагласи, които се проследяват графично, онагледявяки уникални логически връзки. 

Красотата на мисловните карти е в това, че могат да бъдат адаптирани за деца и възрастни на всякакви теми и езици, спрямо целта, която сме определили предварително. Ние, в IBL English Academy, използваме тази техника с деца от различни възрасти. Предизвикваме ги да мислят по различен начин, провокираме ги да изразяват смело позицията си и ги подкрепяме винаги. Вярваме, че ключът към успеха е в безусловната ни вяра в техните способности! 

Мисловната карта може да се представи и вкъщи с лекота, имате нужда само от по-голям картон или дъска и цветни маркери. Разиквайте различни теми – лични или соициални, чудесно средство е за насочване на децата към определена цел – цел, каквато те самите осъзнават, че си поставят. Картата на снимката е на една прекрасна млада дама, която размишлява над идеите за мечтаната професия. 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *